Mobil: +36-20-941-5086 info@lipicaihotel.hu

lipicai hotel – csomagajánlatok

kupidó hétvége

Szívország Szilvásváradon Szerelmeseknek!

Engedjen érzelmeinek, és szíve választottjával töltsön el egy romantikus hétvégét ezen a mesés vidéken!

A szállodai szobában egy üveg pezsgő várja a szerelmeseket. Éttermünkben reggelit és gyertyafényes vacsorát szolgálunk fel. Egy órás sétakocsikázással kedveskedünk, melynek során összebújva csodálhatják meg a környék csodáit. Az itt tartózkodás során ingyenes wifit, ingyenes parkolást is biztosítunk Önöknek. (Nemcsak hétvégére foglalható.) 

Ár: 79.900 Ft/2 fő/2 éj

kalandcsomag

Extrém csomag az aktív pihenés híveinek!

Érkezéskor “energia koktéllal” fogadjuk az extrém sportok szerelmeseit. Vendégeink részére a nálunk töltött idő alatt hegyi kerékpárokat biztosítunk a Bükk fennsík káprázatos szépségeiben történő barangoláshoz. Dzsiptúrát szervezünk a Millenniumi Kilátóhoz vagy a Lipicai Méneshez nem szokványos útvonalakon. Ügyességüket próbára tehetik a “Kalandpark” adrenalin pályáján. Fakultatív módon tereplovaglásra is lehetőség van. Természetesen a jó erőnléthez bőséges reggelit és vacsorát is biztosítunk.

Az itt tartózkodás során ingyenes wifit, ingyenes parkolást, korlátlan ping-pong és csocsó használatot biztosítunk Önöknek.

Nem csak hétvégére foglalható. 

Ár: 89.900 Ft/2 fő/2 éj

gondtalan hétköznapok

A természet szívében! Nálunk 4-et fizet, 5-öt kap!

Amennyiben vasárnaptól péntekig láthatjuk vendégül szállodánkban, az ötödik éjszakát nem kell kifizetni. Az akció bármilyen ellátás esetén érvényes (reggeli, félpanzió, teljes ellátás).

Nyaral a család

Egyhetes családi üdülés (7 nap / 6 éjszaka) félpanziós ellátással (reggelivel és vacsorával)

Ha végre együtt van az egész család, mi jobbnál jobb programokkal, szebbnél szebb látnivalókkal szeretnénk elvarázsolni anyukát, apukát és a gyerekeket. 

Ingyenes parkolást, wifit, ping-pong, csocsó, bográcsozó-, és grillező használatot biztosítunk. Kisvonatjegyeket adunk a Szalajka-völgybe, belépőjegyeket a Millenniumi kilátóba.

Egy Lipicai kettes fogattal vagy terepjáróval vadregényes tájakra visszük Önöket. A gyerekek, ha elég bátrak hozzá, kiállják a Kalandpark “próbáit”, majd megismerkednek egy barátságos pacival, akinek a hátán futószáron ügethetnek. Nemcsak a gyerekek!

Ha nagymama és nagypapa is eljön, akkor adunk egy ingyenes éjszakát ajándékba az egész családnak.

Ár:  69.900 Ft/fő/6 éj felnőtteknek; 39.900 Ft/fő/6 éj gyerekeknek

Önnek csak jelentkeznie kell, mi megszervezünk minden programot!

A programokat tovább színesítik az éppen aktuális helyi rendezvények is. Igény szerint kidolgozunk rövidebb-hosszabb távú programajánlatokat is.
Csoportok részére kedvezményt biztosítunk. A programcsomagok az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák (400 Ft/fő/éj).

vélemények

„Tiszta szállás, kedves személyzet, kényelmes ágy. Az étteremben finom ételek, kedves kiszolgálás. Mindenki nagyon előzékeny, segítőkész mindenhol.”

Éva, Magyarország

„ Ami nagyon tetszett, hogy állatbarát hotel és étterem. A személyzet kedves és profi, az állatokkal érkező vendégekkel és a kiskedvenceikkel is maximálisan udvariasan bántak.”

László, Magyarország

Bőséges reggeli és vacsora volt a félpanziós árban. A szobák egyszerűek, de tiszták és szépek. A személyzet kedves és segítőkész volt.

Cserekleti, Magyarország

3348 Szilvásvárad, Egri út 12.

Telefon: +36-36-564-036,
Mobil: +36-20-941-5086

E-mail: info@lipicaihotel.hu